Nieuwe namen voor Freeze Festival 2018!

Johan Weitenberg Nieuws

Yes! Het is weer tijd om nieuwe namen voor Freeze Festival 2018 bekend te maken!

Freeze Festival zou Freeze Festival niet zijn wanneer er geen toffe lokale acts op het podium staan. Daarom zijn we ontzettend blij JSSY, The Amp en Klein Europa aan te mogen kondigen als nieuwe namen voor Freeze 2018.

The Amp is na 23 jaar terug op het podium. Met een optreden op het Bevrijdingsfestival blaast de band onder leiding van Nyk de Vries eerder dit jaar nieuw leven in hun dwarse gitaarmuziek. De tijdgenoten van Reboelje en Strawelte passen natuurlijk perfect op ons festival. JSSY tapt uit een heel ander vaatje. Ieder liedje van JSSY is een genre an sich, maar voor het gemak noemen we het indiepop. Tot slot hebben we ook het project van Elias Elgersma, Lyckle de Jong en Jaap van der Velde: Klein Europa. Het is een muzikale reis door Europa, gepresenteerd op een 7 inch vinyl met maar liefst 14 liedjes. Op Freeze te koop en live te bewonderen.

Deze drie locals voegen zich bij headliner Cradle of Filth (GB), Shht (B) Bloodlines (GB), Kleine Prijs van Fryslân-winnaar Lester Blackfield en Singer-songwriter Contest-winnaar Sarah en de Mannen. Still more to come!