Maaiveld

Maaiveld

Een inspirerend programma voor jong talent

Hoe vorm je als jonge artiest een sterke, eigen visie? Hoe verantwoord je je artistieke product? Wat is ervoor nodig om iets unieks te kunnen maken? En hoe stippel je op basis daarvan vervolgens een eigen koers uit?

Tijdens Freeze on Friday op 14 december worden inspirerende presentaties en coaching met professionals voor jonge artiesten georganiseerd onder de naam Maaiveld, waarin onder andere deze vragen aan bod komen. Wanneer je tot een duidelijke visie weet te komen, zijn de resultaten vaak geloofwaardiger en steek je sneller met je kop boven het maaiveld uit.

Geef je op voor drie inspirerende presentaties!

Maaiveld heeft drie bekende Nederlandse artiesten uitgenodigd die komen vertellen over hun artistieke keuzes, eigen koers en ervaringen. Dit zijn Torre Florim (De Staat), Annelotte de Graaf (Amber Arcades) en Fresku. De middag wordt beëindigd met een plenaire Q&A, onder begeleiding van moderator Richard Foster. Hier kun je de Torre, Annelotte en Fresku het hemd van het lijf vragen!

Note: Alle presentaties zijn Engelstalig, behalve die van Fresku. Maaiveld is gratis toegankelijk, maar vanwege een beperkt aantal plaatsen vragen we je wel om je vooraf op te geven. Dit doe je door dit formulier in te vullen. Opgeven kan tot 13 december.

Maak kans op een persoonlijk coachingsgesprek!

Naast de presentaties kunnen je je in het formulier ook opgeven voor coaching van Martijn Crama, artiestenmanager en auteur van het boek Basisbagage, en Joe McAlinden, professioneel songwriter uit Schotland. Joe schreef muziek met/voor o.a. Rod Stewart en Teenage Fanclub en in opdracht van o.a. Disney ABC en Channel Five. Op 11 december selecteren we een aantal artiesten voor een coachingsgesprek, zij krijgen hiervan bericht per e-mail.

Timetable

12:00 – 12:30 Inloop
12:30 – 13:30 Annelotte de Graaf
13:45 – 14:45 Fresku
15:00 – 16:00 Torre Florim
16:00 – 17:00 Q&A

Meer informatie, tijdschema en updates vind je in het Facebookevent.