07-14/03 ITGWO Foto Expo Them Skies of Blue – Sidewalk LWD

In ‘Them Skies of Blue’ geeft fotograaf Bouwe Brouwer op geheel eigen wijze een impressie van het festival Into The Great Wide Open op Vlieland.

Tijdens de Friese Lente presenteert hij dit werk in de Sidewalk Gallery in Leeuwarden. Voor de expositie zijn verschillende prints in gelimiteerde oplage gemaakt. In samenwerking met Chemistry Publishing is er een handgemaakt magazine tot stand gekomen met een selectie van de beste foto’s die door Bouwe Brouwer tijdens het festival gemaakt zijn.

Bouwe Brouwer is lid van het internationale fotografiecollectief The Diffuse Collective. Them Skies of Blue is onderdeel van zijn langlopende fotoproject over Friesland; Postcards from Fryslân waarvoor hij verschillende plekken en evenementen in Friesland bezoekt, om daar bijzondere en soms verassende taferelen vast te leggen. Zijn werk is geëxposeerd in o.a. London en New York.

Chemistry Publishing, gevestigd in Leeuwarden, is een bedrijf met een focus op lokale en internationale samenwerkingen. Met oog voor detail en kwaliteit maken ze boeken, magazines en prints, en proberen ze het werk van de kunstenaar zo goed mogelijk op papier te krijgen.

Them Skies of Blue komt mede tot stand door ondersteuning van Popfabryk, productiehuis voor Friese popcultuur.

De opening van de tentoonstelling in Sidewalk Gallery (Voorstreek 32-A, Leeuwarden) is op zaterdag 7 maart en loopt tot en met zaterdag 14 maart. Sidewalk is in deze periode dagelijks open van 11:00 tot 17:00 uur.

Voor meer info:
Bouwe Brouwer // www.bouwebrouwer.com
Chemistry Publishing // www.chemistrypublishing.com
Sidewalk Gallery // www.instagram.com/sidewalkgalleryleeuwarden
PopFabryk // www.popfabryk.nl