FUNC - Freeze Festival 2016

Jeugd-tickets, wijzigingen en meer!

Titus Nieuws, Uitgelicht Leave a Comment

We beginnen met het goede nieuws: voor de zondag hebben we jeugdtickets toegevoegd aan de kaartverkoop! Ben je nog geen 15 dan kan je voor de helft van de prijs de hele middag en avond ronddwalen in Neushoorn en genieten van Jungle By Night, Janne Schra en Noordpool Troupe, The Cool Quest, het grote project van Feral Tides en alle anderen. We beginnen zondag vanaf 14:30 en alles is rond 21:30 afgelopen. Is dat geen fijne zondagmiddag-besteding?

Het mindere nieuws: wegens acute gezondheidsproblemen hebben Foxos en de ‘Freeze sessions’ moeten afzeggen. Heel jammer, en we wensen alle muzikanten alle beterschap toe. Maar gelukkig hebben we toffe vervangers gevonden: F.U.N.C. zal de plek van Foxos overnemen. Dit duo mixt hiphop, soul, r&b en future beats in elkaar tot een weerzinwekkende sound. In september kwam de band met hun eerste échte debuutsingle die door de Finse radio met open armen werd ontvangen. Op de plek van ‘Freeze sessions’ behouden we de gitaren, alleen voeren we het tempo wat op. De garagerockers van Rebel Radio scheuren nu het café aan flarden rond middernacht; een goed moment om te proosten op de Popprijs-winnaars! Heel tof & respect dat deze acts zo snel in kunnen springen natuurlijk!

En wat bedoelen we dan nog met meer? Freeze is namelijk ook zichtbaar BUITEN Neushoorn! Vanavond speelt de Schotse band Lional namelijk een akoestische show in de Hoeksterpoort! Geheel gratis bij te wonen; voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/633757506804300/
Daarnaast is er Freeze yn ’t Doarp: op vrijdag in De 2 gemeenten in Jirnsum, met Tim Tells en Esmee Ynema (https://www.facebook.com/events/1813891978879815/) en op zaterdag in d’Ald Wal in Heeg; met Bliss, Friends Indeed en Old Skool (https://www.facebook.com/events/223489008086541/). Ook allemaal gratis ende voor nul, niks, nada. Daarmee kunnen we de oude slogan nieuw leven inblazen: Freeze komt naar je toe deze winter!